onsdag 19 juni 2019

Två prinsessor


Två "prinsessor" födda samma år och dag, den 10 juni 1982. Madeleine är född 19:05 med Skorpion-ascendent. Lalehs klocklag är okänt (så detta är ren gissning). Tycker nog det verkar som att Laleh har Månen i Stenbocken, till skillnad från Madeleine som har Vattuman-Måne.
Ja Månen i 8:de huset med sin starka integritet och sånger och filosoferande om döden. Samtidigt har hon en enorm arbets- lust och disciplin. Verkar göra kloka investeringar också. Med relationen Venus/Månen i jordtriangeln bock/oxe. Månen får ju bära lusten, trots att stenbocken knappast associeras med just det. Neptunus får inspirera där i Skytten. Både till kreativt skapande som ger påtagliga resultat och till de filosofiska texterna. Det hon ger uttryck för och som handlar om att tillsammans kämpa för vår jord och liknande, och att ..ja det är mycket fokus på tillsammans, får väl räknas till Tvillingarna. Om nu Vattumånen väljs bort. Tycker väldigt mycket om Solen på ascendenten, som den lysande solostjärna hon är. Vilket också pekar på ett starkt karma att balansera här på jorden. Stelliumet i femte huset är ju väldigt potent. Tunga planetkonjunktioner i fin relation med sin strålande sol. Jag tror på dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Konjunktionen mellan Saturnus och Pluto En konjunktion mellan två himlakroppar kan liknas vid ett kosmiskt befruktningsögonblick. När...